Minden jog fenntartva EFA SERVICES Hungary Kft. - 2022

info@efaservices.hu
+36 30 557 0707

A hagyományos megközelítés szerint a beruházások elsődleges és legfontosabb szempontja az ár. Valóban az? Az a berendezés akár 15-20 évig is ipari mennyiségű munkára lesz fogva.  A beszerzési döntés során figyelemmel kell lenni a berendezés életciklusa során felmerülő tényezők költségeire. Teljes életút költségnek (total cost of ownership (TCO)) nevezzük, egy termék teljes életciklusa során felmerülő költségeket. Abban segít, hogy a beszerzési döntéskor ne csak az árcédulát figyeljük.

Egy ipari kapu példán szemléltetve ez azt jelenti, hogy egy Premium EFAFLEX gyorsmozgású ipari kapu következő 5 évben felmerülő költségeit is figyelembe véve lehet, hogy olcsóbb választás, mintha egy hagyományos szektionált ipari kapuval számolunk.

Ez adódhat abból, hogy az EFAFLEX kapunak alacsonyabb a karbantartásigénye, gyorsabb a nyitási ciklusa, gyorsabb logisztikai folyamatokat tesz lehetővé. A hőszigetelt, hőhídmentes kapulap komoly energiamegtakarítást jelent. A beruházás TAO befizetési kedvezményre ad lehetőséget, sőt az energia megtakarítás eladható bevételt teremthet a vállalat számára.

Mindig érdemes költségvetést készíteni és számba venni minden üzemeltetési költséget. Az TCO abban is segít, hogy a több évre előre tervezett rekonstrukciós büdzsénk szilárd alapokon álljon. 

Az elavult rakodástechnikai berendezések cseréjét megközelíthettük a vállalati folyamatok gyorsaságára gyakorolt hatásuk, megbízhatóságuk, üzemeltetési költségük és az energiahatékonyságuk szempontjából. Vizsgálhatjuk a logisztikai folyamatok minőségének árbevételre gyakorolt hatását és az eszközhatékonyság növelésének jelentőségét a tulajdonosi érték növelésében. Ugyanakkor a legegyszerűbb megoldás az összehasonlító táblázat a két opció között.

Cégcsoportunk segítséget ad az Ügyfeleknek a döntés folyamán összehasonlító táblázat segítségével. Fókuszban az energiahatékony működtetés során nyert üzemeltetési költségmegtakarítás és az alacsony karbantartásigény.

Kérje mérnök értékesítő munkatársaink segítségét!

MUNKATÁRSAINK A MÁR MEGSZOKOTT ELÉRHETŐSÉGEKEN ÁLLNAK RENDELKEZÉSÜKRE

MUNKATÁRSAINK A MÁR MEGSZOKOTT ELÉRHETŐSÉGEKEN ÁLLNAK RENDELKEZÉSÜKRE