Rekonstrukciós terv

Van Cégének rekonstrukciós terve?

TERVSZERŰEN, professzionálisan történik a berendezések cseréje, vagy véletlenszerűen, amikor már teljesen használhatatlanná válnak? Munkatársaink szakmai támogatást nyújtanak a rekonstrukciók tervezése és megvalósítása során.

Az EFA csoport mérnök értékesítői helyszíni felméréssel, az ügyfelek vállalati folyamataira és ipari épületére szabott műszaki tanácsadással segítik a megfelelő ipari kapu és rakodástechnikai berendezés kiválasztását. Az energetikai beruházások esetén a helyszíni felmérést követően mérnökeink energetikai számítást végeznek, mely megmutatja a várható költségmegtakarítást.

Sok éves szakmai tapasztalatunkkal, a magyar ipar és logisztika legkomolyabb területein szerzett ismereteinkkel készséggel segítünk a rakodástechnikai berendezések rekonstrukciós folyamatát a tervezés, a beárazás, a kivitelezés teljes folyamatában.

A hagyományos ipari kapuk cseréje EFAFLEX gyorskapukra energetikai beruházásnak minősül az EKR- ben.

Tervezzen velünk!

Váltsa le IDŐBEN hagyományos ipari kapuját és rakodástechnikai berendezését korszerű, energiahatékony berendezésre!

A hagyományos ipari kapuk cseréje esetén teljes megtérülési mutatóval segítjük partnereinket a döntéshozatalban.

Az EFAFLEX hőszigetelt, hőhídmentes gyorskapukkal és az épületen belüli rámpák hőszigetelésére fejleszte EGD Termozsilippel jelentős üzemeltetési és fűtési költségmegtakarítás érhető el. Ezen túl cége az energetikai beruházás megvalósításával a TAO befizetési kötelezettség csökkentésére válik jogosulttá, a megtakarított energia értékesítésével pedig további bevétele keletkezhet.

Amennyiben energia auditra vagy energetikai szakreferens alkalmazására van cégének szüksége keresse bizalommal cégünket.

Energetikai auditra jogosult partnerünkkel a beruházás teljes folyamatát bonyolítjuk.
Kapcsolat