Prediktív Digitális Szolgáltatás

Az EFAFLEX kapukhoz Prediktív Digitális Szolgáltatást kínálunk, mellyel megvalósul az ipari gyorskapuk 100%-os üzemhányada. Az IoT alapú EFAPREDICT alkalmazásával elkerülhetők a kapuk nem várt meghibásodása okozta extra költségek, illetve jelentősen növelhető az ipari épületek energiahatékonysága.

Egy kapu miatt soha ne álljon meg a termelés vagy a logisztikai tevékenység!

Az ipari kapuk meghibásodása okozta üzemszünetek megelőzhetők az EFASERVICES 0 -24 Prediktív Digitális Szolgáltatásával.
Érdekel

A cél nem a hiba javítása, hanem annak bekövetkezésnek megelőzése.

Az EFAPREDICT szolgáltatással még azelőtt észleljük a küszöbön álló hibákat mielőtt azok bekövetkeznének, ezzel lehetővé válik a javítási munkák elvégzése a kapu megállása előtt, így segítve a gyártási és logisztikai folyamatokat.

Az ipari gyorskapuk energiahatékonysága

Az ipari gyorskapuk specialistája, az EFAFLEX, az első cég a világon, amely a cégalapítás óta kizárólag ipari gyorskapuk fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A fejlesztések kiemelt területe a gyorskapuk energiahatékonysága.

Az EFAPREDICT szolgáltatással a gyorskapuk energiahatékonysága tovább javítható.

A digitális szolgáltatás keretében az adatok elemzése és kiértékelése segíti az ipari létesítmények és a felhasználók energiamegtakarítási céljait. A termelési folyamathoz igazítható a kapuk nyitása és zárása, nő az épület energiahatékonysága. A károkozási költségek minimalizálhatók.

Kérjen vállalatára és berendezéseire szabott személyes konzultációt!

Kapcsolat