Rólunk

Cégünk, az EFA SERVICES Hungary Kft. az EFA cégcsoport szerviz és karbantartási szolgáltató vállalata.
Az EFA cégcsoport az Ügyfelek rendelkezésére áll az ipari kapuk, dokkolástechnikai berendezések és tűzgátló nyílászárók értékesítésével és teljes körű karbantartás- és szervizszolgáltatásával.
  • EFAFLEX energiahatékony gyorsmozgású ipari kapuk

  • Az EFAFLEX ipari kapuk, EGD rakodástechnikai berendezések, STÖBICH füst- és tűzgátló berendezések márkaszervize és márkafüggetlen szervizszolgáltató

  • EGD rakodástechnikai berendezések

AZ EFA cégcsoport 2018–2023-as digitális stratégiai tervének részeként egyesítette az EFAFLEX Hungária Kft. és az EFA GLOBAL DOCKING Kft. szerviz divízióját.

A kereskedelmi cégek szervizfolyamatainak eszközei, a szervizfeladatokat ellátó munkatársak és a karbantartási partnerszerződések az egyesített EFASERVICES márkanév alatt működnek.

Az egyesítésnek köszönhetően lehetővé vált egy magas szintű közös tudásbázis kialakítása, ezzel minden ügyfelünk a lehető legjobb minőségű szolgáltatási élményt kapja.

Az EFAFLEX Hungária Kft. több, mint 20 éve nyújt széleskörű szerviz- és karbantartásszolgáltatásokat az EFAFLEX gyorsmozgású ipari kapukhoz.
Tapasztalt munkatársaink az EFAFLEX gyorskapuk karbantartásának minden területén képzettek, a gyártói alkatrészek beszereléstől a tervezett karbantartásig és javításig.
Az EFA SERVICES Hungary Kft. elsődleges feladata az EFAFLEX ipari kapukhoz kapcsolódó magas szintű szolgáltatások biztosítása. Büszkék vagyunk arra az elkötelezettségünkre, amellyel az EFAFLEX német gyártónál megismert és elsajátított minőségi szolgáltatásokat biztosítjuk más berendezéstípusok esetén is.

Az EFASERVICES teljesíti márkafüggetlenül az egyéb gyártmányú ipari kapuk, szekcionált kapuk, dokkolók, rámpakiegyenlítők, tűzgátló kapuk, automata ajtók, forgóajtók, sorompók, tolókapuk stb. karbantartási és javítási szolgáltatását.

További új szolgáltatásaink:

  • Rekonstrukciós terv
  • Teljes költség analízis, life cycle management
  • Rámpakiegyenlítők időszakos felülvizsgálata
  • Ipari takarítás
Részletek

Cégcsoportunkról:

Az EFAFLEX Hungária Kft. megalapításának stratégiai döntése 2004-ben, azzal a szándékkal történt, hogy Magyarországon képviseljük a német EFAFLEX GmbH & Co. KG. minőség iránti elkötelezettségét és innovatív szemléletét. Az EFAFLEX GmbH az első a világon, amely az 1974-es cégalapítás óta kizárólag gyorsmozgású kapukkal foglalkozik. Az iparág vezető gyártójaként az EFAFLEX rengeteg újítással, szabadalommal rendelkezik a gyorsmozgású ipari kapuk terén. Napjainkban öt kontinensen megtalálhatók az EFAFLEX ipari gyorskapuk.

Az EFAFLEX gyorskapu a minőség és megbízhatóság névjegye az ipari kapuk piacán.

Az EFAFLEX Hungária Kft. 2011-től képviseli a német STÖBICH vállalat termékeit, ezzel a portfolió tovább bővült a speciális tűzgátló kapukkal, automata szállítópálya tűzgátló lezárásokkal és a füstzáró függönyökkel.

Az EFA GLOBAL DOCKING Kft. alapításával teljessé vált az EFA csoport rakodástechnikai berendezés kínálata. Az EGD termékpalettájában megtalálhatók a hőszigetelt szekcionált ipari kapuk, rámpakiegyenlítők, kamiondokkoló-rendszerek, az ütközésvédelmi és biztonságtechnikai rendszerek, illetve a hő- és füstelvezető kupolák.

A kereskedelmi cégek munkatársai az eddig megszokott módon folytatják az értékesítési és telepítési munkákat.

Az EFA SERVICES Hungary Kft. az ipari kapuk és rakodástechnikai berendezések innovatív szervizszolgáltatója.

Kapcsolat