Minden jog fenntartva EFA SERVICES Hungary Kft. - 2022

info@efaservices.hu
+36 30 557 0707

Az EFAFLEX Hungária Kft. és az
EFA GLOBAL DOCKING Kft. szerviz szolgáltatása EFA GLOBAL DOCKING Kft. szerviz szolgáltatása

Örömmel jelentjük be a két magyarországi szervizünk szolgáltatói tevékenységének egyesítését egy közös szolgáltató cégbe.

A 2018-2023-as digitális stratégiai tervünk részeként ez a lépés izgalmas lehetőségeket és hatékony megoldásokat biztosít Partnereink és munkatársaink számára.

Alapos humán-, folyamat- és rendszerfejlesztés után megalapítottuk az EFA SERVICES Hungary Kft-t.

Az EFAFLEX Hungária Kft. és az EFA GLOBAL DOCKING Kft. szervizfolyamatainak eszközei, a szervizfeladatokat ellátó munkatársak és a karbantartási partnerszerződések az egyesített EFA SERVICES márkanév alatt fognak működni.

Legyen Ön is részese ennek a jövőbe mutató fejlesztési folyamatnak, mely során megújult szolgáltatáskínálatunk innovatív lehetőségeket biztosít cége számára.

Cégcsoportunkról

Örömmel jelentjük be a két magyarországi szervizünk szolgáltatói tevékenységének egyesítését egy közös szolgáltató cégbe.

Az EFAFLEX Hungária Kft. az 2005-ben történt alapítása óta forgalmazza az EFAFLEX prémium minőségű ipari gyorskapukat. Az EFAFLEX ipari kapu a minőség és megbízhatóság névjegye. A 48 éve kizárólag gyorsmozgású ipari kapuk fejlesztésével és gyártásával foglalkozó német vállalat termékei teljes terméktámogatással vannak jelen a magyar piacon.

Az EFAFLEX az ipar, a kereskedelem, az élelmiszeripar, valamint a vegyipar és gyógyszeripar gazdasági szereplőinek gyárt gyorsmozgású, energiahatékony, egyedi vagy speciális ipari kapukat.

Az EFA GLOBAL DOCKING Kft. alapításával teljessé vált az EFA csoport rakodástechnikai berendezés-kínálata. Az EGD termékpalettában megtalálhatók az EGD szekcionált ipari kapuk, EGD kamiondokkoló-rendszerek, és EGD ütközésvédelmi, biztonságtechnikai rendszerek.

Az EFA csoport kibővített portfóliójában megtalálhatók a speciális tűzgátló kapukat, automata szállítópálya tűzgátló lezárásokat és füstzáró függönyöket gyártó német STÖBICH vállalat termékei.

Mindkét cég erős szolgáltatói háttérrel rendelkező vállalatként működik a rakodástechnikai berendezések piacán a tervezés – gyártás – telepítés – karbantartás teljes ciklusában.

EFA SERVICES a rakodástechnikai berendezések innovatív szerviz szolgáltatója.

Az EFA csoport 2018-2023-as digitális stratégiai tervének részeként az EFAFLEX Hungária Kft. és az EFA GLOBAL DOCKING Kft. szervizfolyamatainak összevonásával létrejött az EFA SERVICES Hungary szervizszolgáltató cég.

.

Az új cég megalapítását alapos humán-, folyamat- és rendszerfejlesztés előzte meg. A szervizfeladatokat ellátó munkatársak, eszközök az egyesített EFA SERVICES márkanév alatt működnek tovább. Ez a lépés izgalmas lehetőségeket és hatékony megoldásokat kínál a Partnerek és munkatársak számára.

Az EFA SERVICES Hungary Kft. alapítói az ipar és logisztika meghatározó területen szerzett sokéves szakmai tapasztalattal maguk mögött felismerték, hogy a magyar piacon igény van a magas szintű, a Partnerek egyéni igényeire szabott, innovatív szerviz és karbantartás-szolgáltatásra.

Magas szintű szolgáltatáskínálat – EFA SERVICES.

A bevált szerviztevékenység mellett sok, a megrendelőknek tetsző, folyamatosan bővülő szolgáltatással lép a piacra az új EFA SERVICES szolgáltató. Széles tapasztalati háttérrel, új folyamatokkal szolgálja ki a Partnereket.

Az EFAFLEX Hungária Kft. és az EFA GLOBAL DOCKING Kft. szervizszolgáltatásának egyesítésével hatékonyabbá válik az országos lefedettségű szerviz működése. Gyorsabbá válik a helyszíni kiszállás. A költséghatékony EFA SERVICES karbantartási csomagok alkalmazásával lehetővé válik a partnercégek egyedi igényeinek teljesítése. Az egyesített szervizszolgáltatás egységes képzési struktúra kialakításával kezdődött, a munkatársak magasszíntű szaktudásának érdekében. Ezzel létrejött a közös tudásbázis, megalapozva a cég későbbi kutatás-fejlesztési munkáját.

A legkorszerűbb ipari gyorskapuktól a dokkolókon keresztül a füst és tűzgátlásig minden szervizfeladat egy szolgáltatási platformra kerül. Új szolgáltatás érhető el a szakszerű, dokumentált hulladékgazdálkodás a rekonstrukciók esetén. Lehetővé válik a teljes költség analízis, Life Cycle Management. Magasabb szolgáltatási szinttel, több raktáron tartott alkatrésszel teljesülnek a megrendelők igényei.

Az EFA SERVICES szolgáltatás kínálata új elemekkel bővül.

Az egyik kiemelkedő fontosságú terület az ipari takarítás, a teljesen robotizált takarítási megoldás akár a sok ezer négyzetméteres csarnokkal rendelkező Partnerek részére is.

Keresse bizalommal szerviz szolgáltatás értékesítő munkatársainkat, akik személyesen, helyszíni felméréssel cégére szabott ajánlattal állnak rendelkezésre.

SZERVIZ KOORDINÁTOR MUNKATÁRSAINK A MÁR MEGSZOKOTT ELÉRHETŐSÉGEKEN ÁLLNAK RENDELKEZÉSÜKRE