Tartalék EFAFLEX alkatrészkészlet

Tartalék alkatrészkészlettel elkerülhetők a költséges üzemszünetek

Az elmúlt években az európai gazdaság számos kihívással nézett szembe, melyek közül az alkatrészhiány kiemelkedő problémaként jelentkezett. A globális ellátási láncok zavarai és a geopolitikai feszültségek mind hozzájárultak ahhoz, hogy az alkatrészellátás számos iparágban megszakadt vagy jelentős késedelmekkel járt.

Gyorskapuk alkatrészellátása

Az EFAFLEX gyorskapuk alkatreiszének többsége néhány napos átfutással rendelkezésre áll, azonban a típus- és méretspecifikus alkatrészek esetén a gyártási idő hosszabb is lehet.

A szállítási határidő kritikussá válhat váratlan baleset vagy műszaki probléma esetén, főleg, ha a kapu a károk miatt nem mozdítható. Egy zárva maradt ipari kapu fennakadásokat okozhat a termelésben vagy akadályozhatja a logisztikai folyamatokat. Egy nyitva maradt kapu energiaveszteséget okozhat klimatizált vagy fűtött épület esetén, és akár minőségi problémákhoz, selejtszint növekedéshez is vezethet.

Rendeljen EFAFLEX kapujához tartalék alkatrészkészletet a gyors hibaelhárításért

A tartalék alkatrészkészlet összeállítása során az EFASERVICES a gyári specifikációkat és ajánlásokat követi.

Minden egyes kaputípushoz külön készlet kerül összeállításra, amely tartalmazza azokat az alkatrészeket, amelyek leggyakrabban szükségesek a karbantartás és a javítás során.

A tartalék alkatrészkészlet a partner kapuinak megfelelő típus és méret specifikációnak megfelelően kerül összeállításra.

Tartalék alkatrészkészlet ajánlatot kérek!

Kapcsolat

Tartalék alkatrészkészlet előnyei

  • Javítási idő csökken: A tartalék alkatrészkészlet lehetővé teszi, hogy a javítási munka azonnal elkezdődhessen, amint a probléma felmerült.
  • Költségmegtakarítás: Az alkatrészek előzetes beszerzése gyakran költséghatékonyabb, mint sürgős rendelések leadása, különösen a válságos időszakokban, amikor az árak és a szállítási költségek emelkednek.
  • Üzemfolytonosság biztosítása: A tartalék alkatrészkészlet biztosítja az üzletmenet folytonosságot, mivel csökkenti a váratlan leállásokat és az ezekből adódó termeléskiesés kockázatát.