MARKETING CÉLÚ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÁS ÉS HOZZÁJÁRULÁS

MARKETING CÉLÚ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÁS ÉS HOZZÁJÁRULÁS

Belépőjegy igényléssel kapcsolatos adatkezelés

  1. Az adatkezelés jogalapja a belépőjegy igénylés esetén az érintett hozzájárulása, amelyet az érintett a EFA SERVICES Hungary Kft. honlapján a „belépőjegy igénylés” során a megfelelő jelölőnégyzet kipipálásával ad meg adatainak kezelésére vonatkozó tájékoztatást követően.
  2. A belépőjegy igényléskor az érintett hozzájárul, hogy a EFA SERVICES Hungary Kft. hírlevelet küldjön az igénylés során megadott email címre, amennyiben a felhasználó (érintett) a weboldalon a „A belépőjegy igénylésével hozzájárulok, hogy az EFA cégcsoport adataimat marketing célra felhasználhassa.” jelölőnégyzet kipipálja.
  3. Az érintett kör a belépőjegy igénylés esetén: minden olyan jogi és természetes személy, aki a EFA SERVICES Hungary Kft.-tól belépőjegyet kíván igényelni és hozzájárulását adja személyes adatainak kezeléséhez.
  4. A kezelt adatok köre: név, e-mail cím, telefonszám, cégnév.
  5. Az adatkezelés célja az érintett tájékoztatása a EFA SERVICES Hungary Kft. szolgáltatásairól, termékeiről, az azokban bekövetkezett változásokról, tájékoztatás hírekről, eseményekről.
  6. Az adatok címzettjei (akik megismerhetik az adatokat): a EFA SERVICES Hungary Kft. vezetője, ügyfélkapcsolatot ellátó munkatárs, a EFA SERVICES Hungary Kft. weblapjának üzemeltetését ellátó adatfeldolgozó munkatársai.
  7. Az adatkezelés időtartama a belépőjegy esetén az érintett kérelmére történő törlésig.
  8. Az érintett a hírlevélről bármikor leiratkozhat, illetve kérheti regisztrációja (személyes adatai) törlését. A hírlevél leiratkozás az érintett részére megküldött elektronikus levelek láblécében elhelyezett leiratkozási linkre kattintva, vagy a EFA SERVICES Hungary Kft. székhelyére megküldött postai levélben történik.

EFA SERVICES Hungary Kft. | 2030 Érd Sulák utca 2/a. | info@efaservices.hu | www.efaservices.hu