Minden jog fenntartva EFA SERVICES Hungary Kft. - 2022

info@efaservices.hu
+36 30 557 0707

Díjmentes belépőjegy igénylés a CONSTRUMA kiállításra

Construma

Igénylés

Köszöntjük az új szervizszolgáltató cégünk weboldalán

Az EFAFLEX Hungária Kft. és az EFA GLOBAL DOCKING Kft. szervizfolyamatainak eszközei, a szervizfeladatokat ellátó munkatársak és a karbantartási partnerszerződések az egyesített EFA SERVICES márkanév alatt fognak működni.

A bevált szerviztevékenység mellett sok Önöknek tetsző, folyamatosan bővülő szolgáltatással fogjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Többek között prediktív digitális karbantartást, Life Cycle Management-et, szakszerű hulladékgazdálkodást, ipari takarítást az ipari kapu és dokkolóállások környékén; teljesen robotizált (vizes) seprőgépes takarítási megoldásokat sok ezer négyzetméteres csarnokok esetén.

• Szakembereink folyamatos képzése, közös tudásbázis;
100%
• Költséghatékony karbantartási csomagajánlatok alkalmazása;
100%
• A legkorszerűbb ipari gyorskapuktól a dokkolókon keresztül a füst és tűzgátlásig minden szervizfeladat egy kézben;
100%
• Szakszerű, dokumentált hulladékgazdálkodás rekonstrukciók esetén;
100%
• Országos szerviz lefedettség növelése, gyorsabb helyszíni kiszállás;
100%
• Teljes költség analízis, Life Cycle Management;
100%
• Erőforrások elkülönítése saját K+F tevékenységre
100%
  • 1. Zökkenőmentes, folyamatos működés
    Szerződött partnereink részére az új társaságra cedált karbantartási szerződéseket hamarosan postázzuk. Egyúttal lehetőség nyílik arra is, hogy az eddigi alap karbantartási csomag helyett egy sokkal testreszabottabb Prémium, Eco, vagy Basic csomag közül válasszanak. Magasabb szolgáltatási szinttel, rövidebb kiszállási időkkel, több raktáron tartott alkatrésszel.   Szerviz szolgáltatás értékesítőink személyesen, helyszíni felméréssel cégére szabott ajánlattal állnak rendelkezésre. Koordinátorainkat a már megszokott módon tudják elérni szervizfeladatok teljesítése érdekében.
  • 2. Tudjon meg többet munkatársainktól
    Ennek az új működésnek a megismerése érdekében lehetőség nyílik vezetőinkkel és szerviz értékesítő kollégainkkal való személyes találkozásra a CONSTRUMA Szakkiállítás alkalmával 2022. április 6-10. között az A pavilon 302 D standon. Várjuk minden kedves meglévő és jövőbeli Partnerünket az EFAFLEX Hungária Kft.-vel és az EFA GLOBAL DOCKING Kft.-vel közös standunkon.

    Ott leszünk, hogy információkat adhassunk a területét közvetlenül érintő EFA SERVICES fejlesztésekkel kapcsolatban. Alkalom nyílik arra, hogy javaslatokat gyűjtsünk magunk is a további fejlesztések érdekben. Meggyőződésünk, hogy a Partnereinkkel fennálló szoros kapcsolat, segít az igények jobb megismerésében, hogy célzott személyre szabott karbantartási ajánlatot tudjunk adni. A közvetlen partnerkapcsolat, a tapasztalatok kiértékelése és felhasználása hozzájárul ahhoz, hogy erősítsük piacvezető pozíciónkat.

Várjuk szeretettel az EFAFLEX Hungária Kft.-vel és az EFA GLOBAL DOCKING Kft.-vel közös standunkon!