Minden jog fenntartva EFA SERVICES Hungary Kft. - 2022

info@efaservices.hu
+36 30 557 0707

Az eseti szerviztevékenység mellett sok, a megrendelőknek tetsző, folyamatosan bővülő karbantartási csomagot kínálunk. Széles tapasztalati háttérrel, új folyamatokkal szolgáljuk ki a Partnereket.

A rakodástechnikai berendezések meghibásodása használatuk során elkerülhetetlen. Annak érdekében, hogy magas üzemhányaddal, hosszú élettartammal, költséghatékonyan működjenek berendezései gondoskodjon tervszerű, megelőző karbantartásukról.

Az ipari kapuk, rakodástechnikai rendszerek élettartama hasonló egy személyautó élettartalmához. Azonban az intenzív ipari használat mellett az átlagosnál több karbantartási figyelmet igényelnek!

Az EFA SERVICES Hungary Kft. egyedi karbantartási szerződés csomagokat kínál, figyelemmel az intenzív ipari felhasználásra, a rakodástechnikai berendezések kötelező ellenőrzésére.

Nonstop elérhető, magasan képzett szerviz munkatársaink válaszolnak a berendezésekkel kapcsolatos kérdéseire.

A legkorszerűbb ipari gyorskapuktól a dokkolókon keresztül a füst és tűzgátlásig minden szervizfeladat egy szolgáltatási platformra került. Új szolgáltatás érhető el a szakszerű, dokumentált hulladékgazdálkodás a rekonstrukciók esetén. Lehetővé válik a teljes költség analízis, Life Cycle Management.

Minden, a kereskedelmi cégink által forgalmazott EFAFLEX gyorsmozgású kapu, EGD rakodástechnikai berendezés és STÖBICH tűzgátló függönykapu szakszerű karbantartását biztosítjuk. Kizárólag eredeti, gyári alkatrészek felhasználásával végezzük a karbantartási munkákat. Ezen túl vállaljuk márkafüggetlen rakodástechnikai berendezések karbantartását.

Kiemelten fontos számunkra, hogy innovatív karbantartási folyamatokat alkalmazzunk, célunk biztosítani Partnereink számára a folyamatos működést.

A szerviz szolgáltatás értékesítő partnereink állnak rendelkezésre, helyszíni felméréssel, egyedi karbantartási csomagajánlattal.

SZERVIZ KOORDINÁTOR MUNKATÁRSAINK A MÁR MEGSZOKOTT ELÉRHETŐSÉGEKEN ÁLLNAK RENDELKEZÉSÜKRE