Minden jog fenntartva EFA SERVICES Hungary Kft. - 2022

info@efaservices.hu
+36 30 557 0707

Az elavult rakodástechnikai berendezés cseréje

Korszerűtlen, elhasználódott berendezés-cseréjét tervezi? Rekonstrukciós terv nélkül a magas üzemeltetési költségek, a gyakori meghibásodások okozta többlet költségek kihívás elé állítják a döntéshozókat. Az EFA cégcsoport mérnök értékesítői állnak rendelkezésre a tervezés-kivitelezés-karbantartás teljes folyamatában.

Minden vállalatvezető és épületfenntartó összetett feladata az elavult, rossz energetikai paraméterekkel rendelkező berendezések cseréje, a folyamat tudatos tervezése. Figyelemmel kell lenni az elavult berendezések cseréjével együtt járó költségekre.

Ma meg kell fordítanunk a gondolatsort!

Nem a berendezések cseréjének költségeit kell tervezni, hanem a berendezések cseréjének elhalasztásával járó költségeket kell megvizsgálni.

Az ipari és logisztikai vállalatok lapvető érdeke, hogy legyen az ipari kapukra és rámpakiegyenlítőkre vonatkozó rekonstrukciós tervük. A vállalati folyamatok üzemszünetmentes működésének az alapja a rakodástechnikai berendezések megbízható működése. Az ipari kapuk, rakodástechnikai rendszerek élettartama egyenlő egy személyautó élettartamával. Mégis másról van szó! Ma egy 15-20 éves autóval eljutunk ugyan a célhelyre, de ipari mennyiségű munkára már nem alkalmas. 

Van Cégének rekonstrukciós terve? TERVSZERŰEN, professzionálisan történik a berendezések cseréje, vagy VÉLETLENSZERŰEN, amikor már teljesen kiesnek a munkából? TERVEZZEN VELÜNK, cserélje le berendezését korszerű, energiahatékony, új, 2 évig garanciális típusra!

Van Cégének rekonstrukciós büdzséje? Az EFA csoport szakmai tanácsadással, egyedi kalkulációval, energetikai számítással, rövid határidővel, magyarországi raktárkészlettel áll szíves rendelkezésükre.

Sok-sok éves szakmai tapasztalatunk, a magyar ipar és logisztika legkomolyan területein szerzett ismereteink alapján készséggel segítünk a tervezés, beárazás, kivitelezés teljes folyamatában.

A projekt TELJESKÖRŰ LEBONYOLÍTÁSÁT VÁLLALJUK a tervezéstől a kivitelezésig!

Energia megtakarítás, üzemeltetési költségcsökkentés a korszerűtlen rakodástechnikai berendezés cseréjével

Az EFA cégcsoport által kínált hőszigetelt, hőhídmentes rakodástechnikai berendezésekkel és beépítési technológiával cége jelentős üzemeltetési költségmegtakarítást ér el. Ezen túl cége a TAO befizetési kötelezettség csökkentésére válik jogosulttá, a megtakarított energia értékesítésével pedig további bevétele keletkezhet.

Mérnök értékesítő kollégáink a hagyományos rakodástechnikai berendezések és a cégcsoportunk által forgalmazott energiahatékony modern berendezések műszaki összehasonlító táblázatával mutatják be az energiamegtakarítási adatokat. A ROI számításával további információt kap a beruházás megtérülésére vonatkozóan.

Cégcsoportunk együttműködő partnere teljes szolgáltatáscsomagot kínál a lehetőségek felmérésére a berendezések vásárlását megelőzően.

Ha energia auditra, energia átvilágításra vagy energetikai szakreferens alkalmazására van cégének szüksége keresse bizalommal cégünket. A rakodástechnikai berendezések rekonstrukciója során igénybe veheti energetikai audit elkészítésére jogosult együttműködő partnerünk szolgáltatásait.

MUNKATÁRSAINK A MÁR MEGSZOKOTT ELÉRHETŐSÉGEKEN ÁLLNAK RENDELKEZÉSÜKRE

MUNKATÁRSAINK A MÁR MEGSZOKOTT ELÉRHETŐSÉGEKEN ÁLLNAK RENDELKEZÉSÜKRE