Minden jog fenntartva EFA SERVICES Hungary Kft. - 2022

info@efaservices.hu
+36 30 557 0707

Ipari takarítás – fókuszban az ipari kapuk, a rakodástechnikai berendezések tisztítása

Tiszta munkaterület, hosszabb berendezés-élettartam

Az ipari takarítás fontossága nyilvánvalóvá vált számunkra a rakodástechnikai berendezések és ipari kapuk karbantartása során szerzett tapasztalatok alapján.

Az ipari kapuk és a rakodástechnikai berendezések tisztántartása az ipari ingatlan esztétikus megjelenésén túl hozzájárul a berendezések működésével kapcsolatos problémák megelőzéséhez.

A rámpák alatt rengeteg szemét halmozódik fel gyakran ellehetetlenítve azok üzembiztos működését és megnehezítve karbantartásukat. A berendezésekre vonatkozó EFASERVICES takarításszolgáltatás során technikusaink a rámpakiegyenlítők területét joystickkel vezérelt automata robot seprőgéppel takarítják ki.

Az időjárás okozta szennyeződések az ipari kapuk lamelláinak kopását, az elektromos és mechanikus alkatrészek helytelen működését, idő előtti meghibásodását okozzák. Az ipari kapuk tisztítása során a technikusaink alaposan megtisztítják a kapukat, megakadályozva, hogy a szennyeződések és törmelékek eltömítsék a mechanikai alkatrészeket és kopást okozzanak. Így a berendezések működése megbízhatóbbá válik, a karbantartásigényük csökken.

MUNKATÁRSAINK A MÁR MEGSZOKOTT ELÉRHETŐSÉGEKEN ÁLLNAK RENDELKEZÉSÜKRE

MUNKATÁRSAINK A MÁR MEGSZOKOTT ELÉRHETŐSÉGEKEN ÁLLNAK RENDELKEZÉSÜKRE