Minden jog fenntartva EFA SERVICES Hungary Kft. - 2022

info@efaservices.hu
+36 30 557 0707

Teljes körű ipari takarítás magas színvonalú szakmai háttér és képzett munkatársak.

EFASERVICES takarításszolgáltatás cégre szabott egyedi megoldások. Az eltérő igényű ipari szektorok számára, mint például az autóipar, a gyógyszeripar, az élelmiszeripar, a logisztika és kereskedelem kínál professzionális épülettakarítás az EFA SERVICES Hungary Kft. Helyszíni felméréssel, az adott ipari szektorra szabott tisztítási folyamat kidolgozásával, az ügyfelek egyedi igényeinek és a követelményeknek megfelelő épülettisztítási szolgáltatást kínálunk.

Az EFASERVICES takarítógép-kezelő szakképesítéssel rendelkező munkatársai minőségi takarításszolgáltatást nyújtanak. Hatékony takarítóeszközökkel, környezettudatos megközelítéssel összeállított tisztítószer palettával biztosítjuk a takarításszolgáltatásunkat.

Kizárólag ISO-minősített német és svájci (KIEHL, VERMOP, CLEANFIX, MEIKO) takarítórobotokat és termékeket használunk.

EFASERVICES takarításszolgáltatások

  • Takarításszolgáltatás helyszíni felmérést követően cégre szabott egyedi ajánlat alapján;
  • Homlokzattisztítás innovatív pure water cleanning technológiával. A Puraqleen az üveg és homlokzattisztítás új generációja, mely állvány és emelő berendezés használata nélkül, nagy hatékonysággal akadályoztatás nélkül használható 20 m magasságig;
  • Automatizált takarítási folyamatok CLEANFIX márkájú nagyteljesítményű, ATEX robbanás biztos területen is alkalmazható robottal a takarításszolgáltatás során.
MUNKATÁRSAINK A MÁR MEGSZOKOTT ELÉRHETŐSÉGEKEN ÁLLNAK RENDELKEZÉSÜKRE

MUNKATÁRSAINK A MÁR MEGSZOKOTT ELÉRHETŐSÉGEKEN ÁLLNAK RENDELKEZÉSÜKRE