Minden jog fenntartva EFA SERVICES Hungary Kft. - 2022

info@efaservices.hu
+36 30 557 0707

Ön mit kezd a kibontott ipari kapukkal, rámpakiegyenlítőkkel a rekonstrukciót követően? – Felelős életciklus menedzsment

Megérkezett az energiaválság, mely azonnali megoldást igényel a gazdasági társaságok részéről a profitábilis működés érdekében. Energiahatékony, megbízható gépek, eszközök, berendezések és épületek szükségesek a sikerhez.

A korszerűtlen rakodástechnikai berendezések cseréje szükségessé válik, ha nem megfelelő azok energiahatékonysága vagy megbízhatatlan és költséges a működtetésük. Cseréjükkel tehát nő a vállalatok hatékonysága ugyanakkor csökken a működési költségük. Az EFA csoport mérnök értékesítői segítséget nyújtanak a rekonstrukciós tervezésben. A tervezés – kivitelezés – karbantartás teljes folyamatát nyújtjuk, beleértve a rekonstrukció során lecserélt korszerűtlen berendezések dokumentált hulladékfeldolgozásának megvalósítását.

A gépek és berendezések cseréjének tervezésekor figyelmet kell fordítani a felelős hulladékkezelésre.

Minden ipari berendezést gyártó / forgalmazó / alkalmazó gazdasági társaság érdeke a rendelkező jogszabályok betartásán túl a berendezések megfelelő életciklus menedzsmentje. A felelős életciklus menedzsment fontos része a fenntarthatóság szempontjából objektív ESG minősítésnek. Az ESG minősítés a vállalatok értéknövelő befektetése. Megmutatja, hogy a vállalat a rövidtávú profitmaximalizáló gondolkodásmód helyett újfajta, hosszabb távú és etikus profitmaximalizálásra törekszik a tevékenysége során. A minősítés publikálható, a befektetők, vásárlók, beszállítók ezen besorolás ismeretében dönthetnek a velük való partnerségről.

Ipari környezetben a hulladékok kezeléséről beszélünk akkor is, mikor a működési folyamat során alkalmazott gépek, berendezések cseréjére kerül sor. Ezek az eszközök összetettebb megoldást igényelnek, mint a csomagolási vagy gyártási folyamatban keletkező hulladékok.

A legfontosabb lépés a berendezések cseréjéből származó hulladék elszállításának megszervezése, a szükség szerinti előkészítő műveletek elvégzésével. Ezt követően a cél olyan anyagok visszanyerése, amelyek elsősorban a gyártóiparban másodlagos nyersanyagként felhasználhatók vagy a hulladék veszélyessége esetén erre létesített szakszerű tárolókban elhelyezhetők.

MUNKATÁRSAINK A MÁR MEGSZOKOTT ELÉRHETŐSÉGEKEN ÁLLNAK RENDELKEZÉSÜKRE

MUNKATÁRSAINK A MÁR MEGSZOKOTT ELÉRHETŐSÉGEKEN ÁLLNAK RENDELKEZÉSÜKRE